Βράβευση Αντιδημάρχου Πολιτισμού Δήμου Ηρακλείου κα.Πλεύρη Αριστέα

Βράβευση Αντιδημάρχου Πολιτισμού Δήμου Ηρακλείου κα.Πλεύρη Αριστέα

Με μεγάλη χαρά, απονείμαμε αναμνηστική πλακέτα στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Δήμου Ηρακλείου κα.Πλεύρη Αριστέα για την προσφορά της στην έκθεση.

Στις δηλώσεις της στα εγκαίνια της έκθεσης η κα.Πλεύρη είπε τα εξής:

Μέσα στην εποχή της παγκόσμιας πανδημίας, των προβλημάτων που συμβαίνουν στην χώρα μας, των προβλημάτων που συμβαίνουν στη γειτονιά μας (το Αφγανιστάν δεν είναι μακρυά) υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι επιμένουν σταθερά με μια ματιά διεισδυτική, με μια ματιά αισιόδοξη, με μια ματιά δημιουργική.

Αυτό αποδεικνύει η σημερινή εκθεση φωτογραφίας, που γίνεται στον Άγιο Μάρκο για δεύτερη χρονιά και είμαστε ευτυχείς διότι οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν επιτέλους το αξίωμα ότι και η φωτογραφία είναι τέχνη.

Εκτός από επικαιρότητα, εκτός από ρεπορτάζ, εκτός από απαθανάτιση μίας τυχαίας ή μίας στημένης στιγμής, η φωτογραφία είναι τέχνη. Πρόκειται για μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έκθεση, η οποία καλύπτει μία τεράστια γκάμα φωτογραφιών, με ενδιαφέροντα διαφορετικά, τα οποία ωστόσο συγκλίνουν όλα σε ένα κανόνα: ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε τι συμβαίνει γύρω μας.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους διοργανωτές της έκθεσης, δηλώνω ότι ο Δήμος είναι στην διάθεσή τους για ακόμα καλύτερη τα επόμενα χρόνια.

Ευχαριστώ πολύ.