01 Νοεμβρίου 2023
Σας ευχαριστούμε όλους!

Την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκε επιτυχώς η τελευταία μας έκθεση για το 2023 στην Αθήνα. Οι τρεις εκθέσεις του The Art of Social Media 2023 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Ηράκλειο, στη Λεμεσό της Κύπρου και στην Αθήνα.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όλους όσους υποστήριξαν την έκθεση και σε εκείνους που έλαβαν τον χρόνο να θαυμάσουν τα έργα των ταλαντούχων καλλιτεχνών. Αναφέρουμε επίσης με εκτίμηση τους συμμετέχοντες και τους νικητές του διαγωνισμού.

Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς την κριτική επιτροπή μας, η οποία αποτελείται από τον Καθηγητή Μπούχαλη Δημήτριο, τον Ανδρέα Ιερίδη, τη Δρ. Ulrike Gretzel, τον Βασίλη Σαρίογλου, τον Robert Körner, τον Παύλο Μαυρίδη, τον Κυριάκο Κόκκο, τον Σταύρο Χαμπάκη, τον Tim Vasvi, το Νίκο Λεοντόπουλο, για τις εξαιρετικές τους φωτογραφικές και καλλιτεχνικές συνεισφορές.

Επίσης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον συνδιοργανωτή της έκθεσης, την Περιφέρεια Κρήτης.

Ευγνωμούμε τους χορηγούς μας: imonline, Europe Direct, Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε.), Φωτογραφική Ομάδα f/μηδεν και Δήμος Λεμεσού. Επίσης, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον χορηγό μας, Veluda, καθώς και προς τους χορηγούς επικοινωνίας και διαδικτύου: ΕΡΤ Ηρακλείου, Κρήτη TV, 98.4, Νέα Κρήτη, thisiscrete, Candia Doc, Flash News, Rethemnos, Cretapost.gr, Kriti24.gr, cna.gr, About Heraklion, DigitalCrete.gr, i-Greece-U, Περιοδικό Φωτογράφος, Θέμα Κρήτης και photologio.

Είμαστε χαρούμενοι που η έκθεση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, φέρνοντας πολλά χαμόγελα. Φυσικά, το ταξίδι μας στη φωτογραφία συνεχίζεται! Σας περιμένουμε του χρόνου με ακόμα περισσότερα φωτογραφικά ταξίδια!

Σας ευχαριστούμε!

Η Ομάδα του The Art.

#theart #theartofsocialmedia #photography #photogalleries #photoexhibition #creteregion #περιφερεια_κρητης