Συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης
29 Μαρτίου 2024
Συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης

Με μεγάλη χαρά και τιμή, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι η φετινή έκθεση φωτογραφίας The Art of Social Media, θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρειας Κρήτης για τρίτη συνεχή χρονιά.

Χρόνο με τον χρόνο η The Art of Social Media μεγαλώνει και εξελίσσεται. Η έκθεση και φέτος, εκτός της παρουσίασης  στο Ηράκλειο, θα ταξιδέψει σε Αθήνα και Κύπρο! Επιπρόσθετα φέτος η έκθεση θα ταξιδέψει σε πόλη που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης στο Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Βιβλιοθήκης, στο κέντρο του Ηρακλείου, από Δευτέρα 5 Αυγούστου έως και το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Στην Αθήνα η έκθεση θα βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (ΕΦΕ), από την Παρασκευή 11 Οκτώβρη έως και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Στην Λεμεσό θα βρίσκεται από Παρασκευή 18 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Link 68, στην Κύπρο.

Αυτή η πολυδιάστατη παρουσίαση της έκθεσης αντικατοπτρίζει την επιθυμία μας να φέρουμε την τέχνη και τη δημιουργικότητα κοντά σε διαφορετικά κοινά και κοινότητες. Σας προσκαλούμε να μας συντροφεύσετε σε αυτό το ταξίδι της αισθητικής και της ενασχόλησης με τη φωτογραφία, ενισχύοντας έτσι τη σημασία της τέχνης στην κοινωνία μας.

#theart #theartofsocialmedia #photography #photoexhibition #creteregion #περιφερεια_κρητης

Συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης